فیستول مقعدی یکی از بیماری های آزار دهنده ناحیه مقعدی است که در اثر اتصال غیر طبیعی میان دو ارگان از بدن ایجاد میشود. ددر عکس فیستول مقعدی مشاهده میکنید که معمولا اتصال مابین بخش انتهایی روده و پوست اطراف مقعد رخ میدهد. البته که در صورت ابتلا به چنین بیماری نیازی به نگرانی نیست، زیرا روش نوین درمان به کمک بیماران آمده و بدون ایجاد هیچ عوارضی این مشکل را خیلی سریع حل میکند.
مطلب مرتبط: فیستول چیست؟
اما هدف ما از این صفحه کمک به تشخیص سریع و به موقع این عارضه توسط بیماران، با مشاهده عکس و تصاویر فیستول مقعدی است. زیرا هر چقدر سریع تر این بیماری شناسایی و درمان شود، نتیجه حاصل شده موفقتر خواهد بود.
تنها راه برای درمان فیستول و تخلیه عفونت این عارضه، روشهای جراحی و لیزر است.
عکس فیستول مقعدی
همان طور که در عکس فیستول مقعدی مشهود است، این بیماری در واقع مسیری غیر طبیعی است که دو بخش از بدن را به هم متصل می کند. در تمامی این فیستول های مقعدی مسیر از قسمت راست روده که همان بخش انتهای روده است شروع شده و با عبور از عضله اسفنکتر به سطح پوست راه پیدا می کند. در نتیجه سوراخی عمیق بر روی پوست قابل مشاهده است.

ماهیت این بیماری عفونی بودن آن است و در واقع علت اصلی فیستول، عفونتی درمان نشده است. مشاهده عکس فیستول مقعدی نیز بر گفته ما صحه میگذارد. با دقت به این عکس نگاه کنید عفونت، التهاب و قرمزی به وضوح در این عکسها مشخص است. تب نیز نشانه ای از عفونت است.

در برخی موارد ممکن است، بیمار دچار آبسه شود. آبسه نه تنها علتی برای بیماری است بلکه میتواند از علائم آن نیز باشد. درد، سوزش، خارش و ترشحات چرکی و بد بو از دیگر علائم بیماری است که میتواند به تشخیص کمک کند.
تصاویر فیستول
در مواردی عفونت دریچه ورودی فیستول را مسدود کرده و این امر امکان تشخیص را برای بیماران مشکلتر میکند.

این بیماری در مقایسه با سایر بیماریهای نشیمنگاهی مانند شقاق، بواسیر و … شیوع کمتری داشته و اغلب بیماریهای عفونی زمینه مربوط به دستگاه گوارش عامل این بیماری می شوند. با این حال نباید از کنار آن به سادگی عبور کرد.
اگر با مشاهده عکس فیستول مقعدی به بیماری خود شک دارید، قبل از هر اقدامی به پزشک متخصص مراجعه کنید تا روند درمان را هرچه سریع تر انجام گیرد. و از بروز عوارض جدی جلوگیری شود.
شاید تعدادی از بیماران با مشاهده این تصاویر فیستول مقعدی دچار اضطراب و نگرانی شوند. به خود ترس و اضطراب راه ندهید! خوشبختانه بیماری قابل درمان است و می توان آن را بدون هیچ نگرانی درمان نمود. فقط توصیه می کنیم در انتخاب روش درمان دقت داشته باشید.
چرا که این مسیر از عضله اسفنکتر (عضله ای که به عمل دفع کمک می کند) که عضله ای حساس است عبور کرده و هر خطایی در درمان می تواند عوارض بعدی نظیر بی اختیاری در کنترل گاز روده و مدفوع را به دنبال داشته باشد. تجربه نشان داده امکان این خطا در روشهای جراحی بیشتر است.
عکس فیستول قبل و بعد از جراحی
اگر میخواهید بیماری شما خیلی سریع، سرپایی و با کمترین هزینه درمان شود، درمان فیستول با لیزر را به شما پیشنهاد میکنیم. لیزر دقت بالایی داشته و این بیماری حساس را بدون ایجاد عوارضی نظیر عفونت، بی اختیاری و… درمان میکند. در ادامه عکس قبل و بعد از لیزر فیستول را مشاهده میکنید.

همچنین با مشاهده تصاویر واقعی فیستول قبل و بعد از جراحی با نحوه درمان این عارضه بیشتر آشنا خواهید شد.
مطلب مرتبط: عمل جراحی فیستول

سلام واقعا بعد از لیزر فیستول مثل این عکسی که گذاشتید زخم جمع میشه؟
سلام
بله دوست عزیز اما با توجه به عمق فیستول جمع شدن زخم زمان لازم داره